';

What’sRabbit – Manage (Whatsapp) berichten ’teamwise’

Beschikbaar als desktop applicatie en mobile app voor iOS & Android

Groei in service & klantencommunicatie. Ontdek What’sRabbit en manage (whatsapp) berichten ‘teamwise’.

WhatsApp wordt steeds vaker door bedrijven ingezet in de communicatie met klanten en doelgroepen. Breid WhatsApp Business uit met de What’sRabbit applicatie van Rabbit. Verbeter middels team-effort en service het klantencontact en daarmee klantenbinding en -loyaliteit. Met What’sRabbit communiceer je persoonlijk, eenvoudig & veilig.

De applicatie biedt mogelijkheden om WhatsApp berichten snel met het gehele team te managen in de gedeelde team inbox. NetAnts voorziet in ontwikkeling van de applicatie, een API plugin koppeling en de mobile apps voor iOS & Android.

What’sRabbit wordt uitgebreid naar een omnichannel berichten applicatie, waarbij ook de Instagram en Facebook Messenger omgevingen van Meta business systemen worden geïmplementeerd.

Maak samenwerking in communicatie efficiënter

Breng service gecentraliseerd naar een hoger level met What'sRabbit
Image icon
01.
De desktop beheeromgeving en mobile apps biedt haar gebruikers eenvoudig de mogelijkheid berichten te beheren en beantwoorden vanuit een gedeelde berichten inbox. De applicatie voorziet in continu uitbreidende functionaliteiten zoals het toewijzen van collega’s aan een gesprek of klant, het delen van interne notities binnen gesprekken en het opstellen van verzendlijsten.

Koppeling beschikbaar met bestaande third-party software

What'sRabbit als uitbreiding op reeds bestaande (bedrijfs)software pakketten
Image icon
02.
De What’sRabbit applicatie is te koppelen met bestaande third-party systemen. Bestaat de koppeling nog niet? Dan kunnen wij hem op maat voor uw organisatie maken. De beschikbare API biedt mogelijkheden voor onder andere koppelingen met CRM, boekhoud- en ticket systemen.

Versterking van gedeelde functionaliteiten

Net dat beetje extra uitbreiding op de reeds bekende WhatsApp Business features
Image icon
03.
Met onder andere de template functionaliteit van What’sRabbit verstuur je als bedrijfsaccount gepersonaliseerde templates naar klanten. Verstuur als agent proactieve notificaties, afspraak reminders, geplande events en info berichten. Dat leidt tot verrassend snelle interactie met klanten.
Image module

Het zakelijke berichten softwaresysteem voor teams

Gekoppeld aan één zakelijk (vast) telefoonnummer in teams werken

What’sRabbit koppelt met een reeds bekend (vast) telefoonnummer. Vervolgens behandelen de support-agents de vragen van één of meerdere klanten via de webapplicatie of mobile app. Met dit uitbreidende ‘messenger’ systeem communiceert de gebruiker persoonlijk en snel met klanten. De applicatie werkt eenvoudig en op een laagdrempelig wijze, door de juiste toepassing van User Interface (UI) design. Zodat iedere service medewerker, support medewerker of ander teamlid er mee overweg kan. Uiteraard veilig, door encrypted toepassingen op de verwerking van gegevens!

De backend applicatie is ontwikkeld door toepassing van de development tools Laminas, Mezzio en Doctrine. De frontend is geprogrammeerd in Angular. De applicatie blijft zich continu ontwikkelen, waardoor ook toekomstig frequent nieuwe ‘maatwerk’ functionaliteit toegevoegd wordt. Het What’sRabbit platform en de Native App(s) zijn volledig flexibel door onze User Experience (UX) designer uitgedacht. De toepassing van Flutter legt de basis voor de mobile app, waarbij Firebase ondersteunt in de notificaties. Gebruikers kunnen daarnaast rekenen op voldoende servercapaciteit en een vertrouwde fallback – backup, zodat geen enkel bericht verloren gaat.

Development tools die door ons toegepast zijn:

Laminas logo
Doctrine logo
Angular logo
Image module
Image module
Image module
IOS logo
Image module
Docker logo
Android logo

Doorontwikkelen en nieuwe functionaliteiten toevoegen

Project What’sRabbit vraagt om innovatie en voortdurende implementatie van nieuwe functionaliteit. Gebruikers van de What’sRabbit applicatie beïnvloeden de groei en stimuleren NetAnts innovatief over nieuwe features voor het product na te denken.

Feedback en verzamelde feature requests dragen bij aan ontwikkeling! Gebruikerservaringen meten, zodat inzichtelijk wordt waar de prioriteiten liggen voor verbeteringen in de toekomst. Ook het development team – de programmeurs – van de applicatie denkt mee over vernieuwing. Waarbij ook rekening wordt gehouden met moderne techniek en de schaalbaarheid voor toekomstbestendige software ontwikkeling. De DevOps van NetAnts, betrokken bij de infrastructuur van het project, waarborgt daarbij de servercapaciteit & betrouwbaarheid van de backup.

Image module
0
Features
en 'development' staat niet stil!
0
Team Ants
Die meedenken in oplossingen
0
Berichten verzonden/ontvangen
En we tellen er elke dag meer
0
Kleurvariaties
What'sRabbit is er in light en dark mode

Bezoek de website…

Nieuwsgierig geworden naar What'sRabbit? Meer informatie vind je op de website.