';

Travelcenter de Wit

Website applicatie met koppeling touroperators voor Travelcenter de Wit

Een digitale reis over de wereld op deze website

Drupal CMS functionaliteit, voorzien van een online tool die in beschikbare reizen voorziet.

 Op de website van Travelcenter de Wit vinden bezoekers hulp bij het vinden van een persoonlijke reisbestemming. Een veelzijdig reisaanbod, doorzoekbaar op basis van bestemming, datum en meer  middels de filteringsfunctie (API), die prominent op de homepage aanwezig is. De website is ‘zelf te onderhouden’ middels het content management systeem en gekoppeld aan travolute, een maatwerk API die actuele informatie bij de touroperators ophaalt.

Travelcenter de wit applicatie ontwikkeling

Zelf jouw website eenvoudig kunnen onderhouden, kan door toepassing van een CMS systeem, zoals bijvoorbeeld een Drupal of WordPress content management system. Bij NetAnts ondersteunen wij in het leveren van een CMS systeem waar buiten de kaders wordt gekeken. O.a. in maatwerk koppelingen ofwel vervaardiging van eigen functionaliteit door plugins.

Travelcenter de wit web development
Travelcenter de wit website weergave

De website ondersteunt naast de bezoeker, die online zijn reis boekt, ook de dienst verlenende reisadviseur bij de diverse vestigingen. De website is voorzien van een omgeving waarin persoonlijk accountbeheer mogelijk is. De website bezoeker heeft daarin toegang tot zijn/haar geboekte reisoverzicht en gegevens nadat hij/zij de boeking heeft voltooid.

Travelcenter de wit heeft de mogelijkheid zelf accommodaties, blogs en informatieve pagina’s binnen de administratie omgeving van de website te beheren.

NetAnts ondersteunt in maatwerk oplossingen, zoals o.a. het schrijven van een API, een online koppeling ofwel plugin. Indien er vragen ontstaan die niet door de standaard CMS systemen ondersteund worden, denkt NetAnts graag mee in maatwerk digitale oplossingen.

Cloud hosting, levering van support, service en onderhoud, o.a. het verwerken van updates voor CMS websites behoort tevens tot het dienstenpakket van NetAnts.

Bezoek de website…

Nieuwsgierig geworden naar Travelcenter de Wit. Bekijk het online CMS website systeem online.