';

UCASA – Digitale showroom

CMS applicatie t.b.v. de projectbouw

Neem een kijkje in de ‘Digitale Showroom’ van UCASA

Wanneer je een nieuwbouw woning koopt komt er veel op je af. Je dient keuzes te maken voor onder andere de keuken, de badkamer, het toilet en de woonvloer.

De digitale showroom van UCASA helpt de kopers van nieuwbouwprojecten om vast na te denken over de wensen en het budget, zodat het makkelijker wordt om tijdens het fysieke showroombezoek een definitieve keuze te maken.

Eenvoudig in te richten door een showroomadviseur

Afhankelijk van projectbouw, in te delen op projecttype of woningtype.
Image icon
01.
Per project en woningtype is deze digitale showroom middels een custom Content Management Systeem in te richten door de showroomadviseur van UCASA. Ze definiëren hierin de ruimtes, tegelpakketten (wand- en vloertegels) en sanitair verluxingen waaruit de koper kan kiezen.

Op de projectpagina geven we de koper uitleg over de keuzes die in de digitale showroom gemaakt kunnen worden.

Persoonlijke configurator voor de woningkoper

Op basis van voorgedefiniëerde keuzes een maatproduct selecteren
Image icon
02.
We nemen de koper bij de hand en begeleiden hem bij het kiezen van een wand- en vloertegel op basis van stijl, formaat en kleur voor de badkamer en / of toiletruimte.

Nadat de tegels gekozen zijn kan de koper zijn standaard sanitair verluxen. Een wastafelmeubel van 120 cm. breed, een ligbad van 180 cm of een mat zwarte mengkraan… niets moet, alles kan!

Een persoonlijke account voor de eindgebruiker

Veilig & vertrouwd, op maat kiezen voor de kopers en opdracht tot 3D ontwerp verstrekken
Image icon
03.
De koper logt in op zijn eigen persoonlijke projectomgeving met een gebruikersnaam en wachtwoord. Veilig en vertrouwd dus!

Op basis van de, door de koper, gemaakte keuzes wordt een 3D-ontwerp gemaakt door de showroom adviseur die aan de koper is gekoppeld. Deze krijgt de koper toegestuurd. Tijdens het fysieke showroombezoek kan dit 3D-ontwerp nog worden aangepast met de definitieve keuzes die de koper daar maakt.

Image module

Het inrichten en beheren van de ‘Digitale Showroom’

Maatwerk backend en frontend mogelijkheden.

Voor UCASA heeft NetAnts de back- en frontend van de digitale showroom (consumenten portal) ontwikkeld. Daarnaast hebben we voor de showroomadviseurs en projectbegeleiders een content management systeem ontwikkeld waarmee ze de digitale showroom kunnen inrichten. De backend van beide applicaties is op basis van Laravel (PHP), de frontend is volledig Angular. De digitale showroom blijft zich continu ontwikkelen waardoor ook in het CMS nieuwe functionaliteiten toegevoegd moeten worden. Het platform (front- en backend) is flexibel maar robuust opgezet.

Development tools die door ons toegepast zijn:

Laravel logo
Angular logo

Samen op maat configureren, creëren, innoveren en ontwikkelen.

 

In de projectbegeleiding is meegedacht met UCASA om werkprocessen te versnellen en levert een directe tijd- en kostenbesparing op voor zowel de adviseur alsmede de kopers van de woningen. Kopers bezoeken een showroom met een indicatie van de mogelijkheden en de adviseur, kan afhankelijk van de gemaakte keuzes, beter adviseren in de richting van de klant.

Gedurende het webbased software ontwikkelingsproces wordt gekeken naar feedback en metingen n.a.v. het gebruik. Hierin wordt de klant intensief betrokken, door deelname aan de ontwikkel sprints, middels de SCRUM werkmethode. De UI / UX designer, wijzigt naar aanleiding van deze feedback de user interface en vertaald deze richting development. Ook de developer zelf heeft ruimte voor feedback en meedenken vanuit de techniek.

Image module
0
Sprints
en nog steeds in ontwikkeling
0
Team Ants
Die meedenken in oplossingen
0
Product opties
15 productgroepen, waarbinnen product opties
0
Tegelvariaties
categorieën, productopties en variabelen communiceren en presenteren
Reactie op ons werkproces en de applicatie ontwikkeling

Waardering van onze klant en zijn gebruikers, dat heeft voor ons waarde!

NetAnts is een betrouwbare partner bij de ontwikkeling van onze digitale UCASA showroom (consumenten portal). Zowel het management als de developers kennen een hoge mate van flexibiliteit waardoor het mogelijk is om snel te schakelen indien de situatie daarom vraagt.
De developers zijn in staat om onze bedrijfsprocessen snel te begrijpen en deze processen te vereenvoudigen door middel van een digitale oplossing op het platform. NetAnts neemt daarmee een belangrijke rol op zich binnen ons ontwikkelteam. Mede daardoor hebben wij gezamenlijk een Content Management Systeem ontwikkeld waarmee de betrouwbaarheid, flexibiliteit en inzetbaarheid van het platform aanzienlijk is toegenomen.
Image
Niek van Ierland
UCASA | Product Owner