';

D’n Dictionair

APP development voor Stichting Limborgse Academie

De ‘digitale verbinding’ met de Limburgse taal, beschikbaar als website én app

het meest geavanceerde woordenboek nu ook beschikbaar in de App- & PlayStore (iOS en Android).

 De app van D’n Dictionair bevat een voortdurend uitbreidend aantal dialecten, waaronder die uit Maastricht, Roermond, Valkenburg, Venlo en Sittard.

Image module

Een Limburgs woordenboek van meer dan 135.000 woorden. NetAnts heeft met een slimme database, die continu uitgebreid wordt, een applicatie ontwikkeld die online voor iedereen beschikbaar is. Via de website www.limburgs.net maar ook in de AppStore van iOS en in de PlayStore van Google (Android).

Image module
Image module

Development tools die door ons toegepast zijn:

Angular logo
Ionic logo
Capacitor logo
Nrwl logo
Jasmine + Karma logo
Haproxy logo
PHP Unit logo
MySQL logo
Laminas logo
Doctrine logo
php logo
RabbitMQ logo
Docker logo

Zowel de website als de mobile app zijn meertalig. Zowel de zoekfunctie als resultaten zijn in het Nederlands, Engels en Limburgs beschikbaar.

Met behulp van complexe importstructuren kunnen we de zoekwoorden, resultaten en overige content (afkomstig uit verschillende bronnen) inlezen en verwerken binnen de ontwikkelde digitale infrastructuur van de applicatie.

De backend van deze APP development opdracht is gebaseerd op het Mezzio framework (by Laminas) en werkt samen met de Angular frontend van de app. Zowel de back- als frontend zijn door NetAnts ontwikkeld.

De fundamentele code van de hybride app bestaat uit slimme componenten waardoor we voor de website, de Android app én de iOS app slechts op één plek aanpassingen of uitbreidingen hoeven te doen bij wijzigingen of uitbreidingen van functionaliteit. Dit zorgt voor een toekomst bestendig platform waar stabiliteit en security veel aandacht krijgt.

Reactie op ons APP development!

Waardering van onze klant en zijn gebruikers, dat heeft voor ons waarde!
Als eerste een compliment over de voortvarendheid waarmee NetAnts aan de toekomst werkt. De samenwerking met het team is een plezier. Er is aandacht, focus, 'responsiveness', eigen initiatief en een hoge kwaliteit van geleverd werk! In toekomstige processen zien wij NetAnts graag als partner.
Image
Dr. Yuri Michielsen-Tallman, MA, LL.M (Harvard)
Veurzitter Limbörgse Academie