';

DAA multimed medication
packaging software

Custom software applicatie en maatwerk API koppeling met medicatie verpakkingsrobots voor de zorgindustrie

Ondersteuning in developer capaciteit bij de ontwikkeling van uitbreiding op bestaande software

DAA administrator betreft een custum softwarepakket dat zich richt op apotheken, bejaarden-, verzorging en verplegingstehuizen. Daar worden medicatiegegevens van patiënten opgeslagen in automatiserings- en administratiesystemen. Voor DAA packing services is DAA administrator, ontwikkeld en voorzien van een toevoeging ofwel applicatie functionaliteit, gericht op het aansturen van medicijnverwerkingsrobots.

De koppeling, ook wel feature genoemd, haalt de persoonsgegevens, met name gericht op medicatie data van personen op en koppelt deze vervolgens middels een custom API met de robots, die er voor zorgen dat medicijnrollen en medicijn blisters, op basis van persoonlijke tijdsindicatie voor inname medicatie, worden gevuld en voorzien van een printlabel met persoonsgegevens.

Infographic DAA multimed medication packaging software
Laminas logo

Wij voorzien in maatwerk koppelingen en API development voor bestaande software.

 

 

Soms voldoet het bestaande software systeem of pakket niet aan de wensen of de functioneringsvraag en is maatwerk software ontwikkeling benodigd. Dit kan zijn om werkprocessen te versnellen, software mee te laten groeien en/of slimmer voor jou te laten werken. Onderaan de streep levert het winst op m.b.t. eenvoud voor de gebruikers, capaciteitswinst, de factor tijd en in de meeste gevallen dan ook een kostenbesparing.

Maatwerk koppelingen, ofwel API ontwikkeling, biedt mogelijkheden om softwarepakketten met elkaar te verbinden en te verbeteren. Of jou als gebruiker of ondernemer te voorzien van nieuwe functionaliteit op het bestaande softwarepakket, conform jouw specifieke wensen.

Benieuwd of onze kolonie Ants ook jouw software kan aanvullen en optimaliseren?

Neem gerust contact op, om zelf te beoordelen of onze kennis toereikend is.

Per telefoon:

+31 (0)85 – 4868840

Per e-mail:

info@netants.nl