';

5 Wereldkeukens in één tas bij 5 Kitchens!

Website applicatie voorzien van slimme koppelingen met geautomatiseerde keukenapparatuur
Image module

5 wereldkeukens, 5 restaurants, één bestelling in één levering.

One bag, one delivery!

Een vernieuwend “dark kitchen” concept​. De virtuele keuken, ondersteunend aan de markt én de horeca ondernemer. In opdracht van een horecaondernemer en een leverancier van kassasystemen, voorziet NetAnts het 5 Kitchens concept van een maatwerk webbased software applicatie met CMS functionaliteit. Hierin werken slimme koppelingen met externe automatiseringssystemen en een smartphone APP inventief samen. Met 5 Kitchens spelen we in op de groei van thuisbezorging en de tekorten in kwalitatief horeca personeel.

Flexibiliteit door inzet van data

De veeleisende markt en horeca ondernemer ondersteunen in hen behoefte
Door de inzet van smart media en data analyses kunnen we flexibel en direct inspelen op de klantbeleving en food voorkeuren van de potentiële groep afnemers in de markt.​ Het is mogelijk om te filteren op 5 smaakbelevingen en 14 voedselintoleranties. Door inzet van ‘ slimme’ automatisering is dit dé oplossing voor de krapte van horecapersoneel.

Order- & keuken automatisering

De horecakeuken succesvol automatiseren zonder in te leveren op kwaliteit
Geautomatiseerde order-, afreken-, en keukenprocessen verbeteren met innovatieve keukenapparatuur en de inzet van automatiseringssystemen. We realiseren een ‘geroutineerde, smart, gerechten bereiding’ in de 5 Kitchens keuken naar aanleiding van orders middels het e-commerce platform. Data analyse biedt kansen om direct te anticiperen op groeiende interesses van de markt.

On track APP

Bezorger GEO tracking applicatie en realtime ' beschikbaarheid' meld systeem
Grip op de bezorgsnelheid van personeel op zijn of haar route. Live inzicht op de locatie en beschikbaarheid van de bezorger. Slim en geautomatiseerd inplannen en anticiperen op de actuele status van de 5 Kitchens bestellingen en bezorgers, in the cloud, inzichtelijk in de horecakeuken.’ Smart time management’.

Development tools die door ons toegepast zijn:

Angular logo
Ionic logo
Capacitor logo
Nrwl logo
Jasmine + Karma logo
Haproxy logo
php logo
PHP Unit logo
MySQL logo
Laminas logo
Doctrine logo
Docker logo
Image module

Een e-commerce virtuele restaurant beleving!

In 5 stappen de 'restaurantbeleving' via API's met unTill keukenautomatisering thuisbrengen

Door integratie met de UnTill api, een horeca kassa automatiserings applicatie, halen we producten en prijzen op uit het kassasysteem in de horecazaak. Er wordt aan de hand van orders gekeken naar de bereidingstijd van gerechten en op basis daarvan wordt de bestelling op de juiste tijd ingedeeld in het order-, & verwerkingsproces, het kassasysteem en aan de bezorger APP toegevoegd.

De 5 kitchens CMS applicatie is gemaakt in het framework van Mezzio (by Laminas), de voorzijde (frontend) wordt ondersteund door Angular. Voor de mobiele app voor de bezorger hebben we Ionic toegepast. De app communiceert realtime met het complete platform. Op basis van Geo-locatie, wordt de keuken én de besteller op de hoogte gehouden waar de bezorger zich bevindt op zijn route.

Software & samenwerking het maatwerk ‘ingrediënt’ voor online succes!

 

Door intensieve samenwerking van de horecaondernemer met ruime branche ervaring, de chefkok, horecaleverancier, de automatiseringsspecialist, de marketeer, grafische vormgever en de developer met oog voor details & procesmanagement, plaatsen we projectmatig alle komma’s en punten​ op de juiste positie.

5 Kitchens komt tot stand door de optimale inzet van procesmanagement middels de SCRUM werkmethode voor het gehele team en te werken met ontwikkel sprints.

Image module
0
Sprints
Projectmanagement conform de scrum werkmethode
0
Regels code
Waarmee de applicaties onderling communiceren
0
Team Ants
Betrokken gedurende ontwikkeling en sprints in het proces
0
Layout templates
Designs vertaald naar frontend weergave en responsiveness voor devices