';

Waarom met NetAnts bouwen aan software ontwikkeling

Image module

Wat doet NetAnts precies?

Maatwerk webbased software is de pay-off van het NetAnts logo. Maar wat dat precies betekend is niet altijd even duidelijk. Wat NetAnts met digitale software ontwikkeling doet proberen we hier kort uit te leggen, maar je kunt ook onze projecten bekijken.

NetAnts expertise begint daar waar de kennis van de lokale internetbureau’s ophoudt. Waar andere software ontwikkelaars ‘kan niet’ zeggen is ons antwoord: ‘alles kan’.

Web- of mobiele applicatie ontwikkelen.
De volledige opdracht in uitvoering of als versterkende interim partij!
Laat NetAnts de uitvoering van de gehele opdracht op zich nemen of (gedeeltelijk) versterking bieden aan uw eigen ontwikkelteam. In het laatste geval worden onze Ants tijdelijk deel van uw ontwikkelteam op de vakgebieden waar u versterking wenst (backend development in PHP, of frontend development met javascript/html5)
Smart online media ontwikkeling
Online development op maat
Netants ontwikkelt websites en webshops, die responsive werken op alle devices / apparaten. Daarnaast kunnen zij jou voorzien van een eigen bedrijfsapplicatie (APP) of softwarepakket.
Software development ondersteuning
Bouwen van implementaties, modules, plugins voor bestaande software
Wanneer een softwarepakket niet volledig voldoet aan de wensen, helpen onze programmeurs met het screening en refactoring van bestaande software. Professioneel testen van software behoort tevens tot de mogelijkheden. Extra software functionaliteit ontwikkelen / programmeren naast of boven op bestaande software om tot volledigheid te komen.
Maken van koppelingen tussen verschillende software systemen.
Inhuren programmeurs en processmanagement
Jouw project laten leiden door onze experts development & processmanagement
NetAnts levert interim (tijdelijke) versterking middels experts op het gebied van PHP en frameworks. Het volledig uitvoeren van projectmanagement bij software ontwikkeling en webbased projecten behoort tevens tot de mogelijkheden.

Voor al deze zaken kunt u contact opnemen met NetAnts. We schreven al eerder Onmogelijk staat aan de verkeerde kant van ‘mogelijk’!

software-developer-ontwikkelaar

Innovatieve Know-How!
oplossingen en programmeurs

Wij helpen jou als klant graag met je probleem of vraagstuk. Om dat naar volle tevredenheid te kunnen doen moeten we jou als klant of organisatie natuurlijk eerst leren kennen. Graag komen we in een gesprek te weten wat jullie dagelijks bezig houdt.

Op basis van die informatie, vormen wij een team van ‘Ants’ die jou gaan adviseren, meedenken vanuit gebruikers perspectief en met een creatieve oplossing, jouw digitale uitdaging uitwerken!

scrumboard software development

Nazorg & bijsturing
gedurende het Project proces

Digitale ontwikkeling stopt niet, daar waar de oplevering van jouw digitale product heeft plaats gevonden. NetAnts monitort het functioneren en blijft voortdurend op de hoogte van moderne development technieken.

Want (webbased) software ontwikkeling staat niet ‘stil’. Sterker nog, gedurende het ontwikkelingsproces, wordt periodiek bijgestuurd en stil gestaan bij nieuwe wensen en ontwikkelingen.

Scrum-projectbegeleiding

Imponerende ‘scrum’
werkmethode

Uit jarenlange ervaring is gebleken dat het, voornamelijk aan het begin van een project, moeilijk is om in te schatten welke aspecten belangrijk zijn voor de ontwikkeling van een product. NetAnts hanteert daarom een werkwijze waardoor we sneller, efficiënter en flexibeler kunnen inspelen op ontwikkelingen.

Deze werkwijze wordt ook wel Scrum (of agile) genoemd. Door deze werkwijze kunnen we gaandeweg aanpassen waar nodig.

Wij leveren development o.a. aan

Kennismaken met NetAnts? Give it a try!

Een succesvolle oplevering van jouw project, productvraag, zoektocht naar een software, website of business applicatie oplossing, begint met ‘sterke’ communicatie. Inleving in jou als gebruiker, gebruikers van jouw product en inleving van jouw klanten.

Schrijf een e-mail, bel ons, nodig ons uit voor koffie of breng een bezoek aan de kolonie. Wij horen en ontvangen je graag!

Image module

Hebben wij
jou al overtuigd?

Reload Captcha