Het internetlandschap anno nu

Door de komst van allerlei nieuwe apparaten en technische mogelijkheden verandert het internetlandschap anno nu. Daar waar vroeger enkel nog rekening gehouden diende te worden met de desktop computer en de bijbehorende schermresoluties, worden websites anno nu gedwongen zich aan te passen aan apparaten, zoals mobiele telefoons, horloges, tv’s en tablets.

Helaas blijkt in de praktijk dat er bij de bouw van slechts een handjevol websites rekening wordt gehouden met al deze apparaten. En dat terwijl een groot deel van de internetbezoekers websites bekijken met een mobiele telefoon en/of tablet.

Als uw website niet goed werkt en zich niet automatisch aanpast aan het apparaat waarmee uw site bekeken wordt, zult u bezoekers kwijtraken.

Laat uw website nu analyseren door NetAnts!

Zichtbaar is niet genoeg,
het moet goed werken!

De meeste websites schalen automatisch mee op een mobiele telefoon of tablet. Bekijk uw eigen website eens op uw mobiele telefoon en kijk hoe dit er uit ziet. Bent u hier tevreden over? Kijk nog eens goed.
Is alles goed leesbaar? Werken alle buttons nog naar behoren? Valt er informatie “buiten” uw beeldscherm?

Veel voorkomende problemen zijn menu's die niet werken op een mobiele telefoon of tablet. Vaak worden submenu's pas zichtbaar zodra je er met de cursor overheen gaat, maar een touchscreen heeft geen cursor om deze actie uit te voeren.
Formulieren zijn ook vaak een probleem doordat ze te groot zijn of niet bruikbaar op een mobiele telefoon. Hierdoor sluit u automatisch uw mobiele bezoeker uit.

De meest voorkomende fout is echter de leesbaarheid van websites op een mobiele telefoon en/of tablet. Omdat deze automatisch schalen, schaalt ook de tekst mee. Hierdoor wordt deze vele malen kleiner dan gepland en onleesbaar.

Door slechte leesbaarheid en/of functionaliteit verliest u veel bezoekers!

Native app voor iPhone / Android
of responsive website?

Mobiele apps worden vaak ten onrechte gezien als een hoge investering. Zo ziet men vaak op tegen het apart ontwikkelen voor iPhone en Android, gezien de dubbele kosten. Met HTML5 en responsive development is het echter mogelijk een app te maken die op alle mobiele apparaten en aanverwante apparaten werkt.

HTML5 is de oplossing om alle apparaten te bedienen zonder dubbele ontwikkelkosten te hoeven betalen. Zo kan een website of webapplicatie ontworpen worden voor een desktop en met geringe aanpassingen een apart design krijgen voor mobiel en/of tablet. Het nadeel van HTML5 is dat de hardware van een apparaat niet altijd of niet ten volle benut kan worden. Native apps bieden uitkomst wanneer de hardware van het apparaat een vereiste zijn voor de werking van de applicatie.

NetAnts helpt u graag bij de keuze voor een responsive website of native app!

NetAnts zorgt ervoor dat u beter
zichtbaar bent op internet

Ben er van bewust dat steeds meer bezoekers websites opvragen via een mobiele telefoon en/of tablet.
NetAnts zorgt ervoor dat u deze groep ook tot uw klant kunt rekenen!

Door middel van responsive webdesign kan NetAnts uw bestaande website omzetten in een variant die zowel op desktop, tablet als mobiele telefoons werkt. De website past zich dan qua layout automatisch aan, aan het apparaat van de bezoeker.

Heeft u een specifieke applicatie nodig die de hardware van het apparaat moet benutten? Dan kan NetAnts voor u een native app ontwikkelen voor de iPhone of Android, die te downloaden is in de App Store of Google Play Store.

Uw mobiele toekomst is veilig in handen van NetAnts!

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840