Welke e-commerce kanalen gebruikt u?

E-commerce; digitale magazines, facebook, twitter, linkedin, instagram, pinterest, mobile, tablets, apps, krant, billboards, affiliates, tv, radio, seo, adwords, Google, enz...

Allemaal termen die te maken hebben met digitale marketing, oftewel e-commerce. E-commerce biedt vele kanalen om uw doelgroep te bereiken en deze kanalen breiden zich in rap tempo uit. Voortdurend komen er nieuwe en succesvolle methoden bij.

Een succesvolle e-commerce strategie is het optimaal benutten van alle mogelijke kanalen om zo uw doelgroep te bereiken. Maar houdt u het nog bij welke kanalen voor u effectief zijn?

Laat NetAnts u helpen uw doelgroep beter te bereiken.

Wie is uw doelgroep en
waar bevindt deze zich?

Het begint allemaal met de vraag: "Wie is uw doelgroep en wat is uw doel?" Het lijkt misschien triviaal, maar u verplaatsen in uw doelgroep is de meest effectieve manier om ze te bereiken.

Traditionele vormen van communicatie, zoals mailings, zijn vaak niet doelgericht. Het is alsof u met hagel op uw doel schiet. Het resultaat is vaak hoge reclamekosten en laag rendement. Indien u uw communicatie aanpast aan uw doelgroep en stuurt daar waar u doelgroep zich bevindt, zult u merken dat uw rendement veel hoger zal zijn en uw kosten aanzienlijk lager.

Ook uw doel, oftewel het gewenste effect, heeft invloed op de effectiviteit van het gekozen marketingkanaal. Wilt u iets verkopen of een klantrelatie opbouwen? U zult merken dat social media effectief klantenbinding kan realiseren, maar minder geschikt is voor direct verkoop.

Plan samen met NetAnts een effectieve e-commerce strategie!

E-commerce software op maat

Start een levendige discussie op uw website/blog door naadloze integratie van facebook via de open graph api. Geef uw fans de mogelijkheid producten te bestellen via een speciale facebook pagina (met een leuke exclusieve korting voor fans?). Investeer in een duurzame langdurige klantrelatie door middel van een digitaal magazine.

Allemaal bewezen effectieve methoden om meer omzet te genereren, zowel direct als indirect. E-commerce biedt ongekende mogelijkheden, laat uw idee├źn de vrije loop. De factor tot succes is creativiteit, innovativiteit en herhaling. Hoe houdt u de bezoekers vast en hoe inspireert u hen om over te gaan tot actie? We helpen u graag!

NetAnts zet uw idee om in een e-commerce applicatie op maat!

Bouw een langdurige
klantrelatie op

Vaak wordt e-commerce enkel gebruikt om klanten te bereiken en over te halen tot afname van een product. Maar het e-commerce model is veel breder en er ligt veel potentie in nazorg en klantrelatie. Want waarom besteedt u veel tijd en moeite in het werven van nieuwe klanten en bijna geen inspanningen om uw bestaande klanten te behouden? Terwijl die laatste doelgroep uw product al kent en veel beter is over te halen tot (meer) conversie.

Samen met NetAnts kunt u e-commerce inzetten om de binding tussen uw product en uw klant te verbeteren. NetAnts geeft uw klant een trots gevoel uw product te gebruiken en zorgt ervoor dat uw huidige klanten deze positieve binding met uw product overdragen aan hun directe omgeving. Uw huidige klanten worden als het ware ambassadeurs van uw product en zorgen indirect voor nieuwe klanten en omzet.

NetAnts zorgt ervoor dat uw bestaande klanten ambassadeurs van uw product en/of dienst worden!

Maatwerk webbased applicaties

Kan ik u helpen?085-4868840